Hidraulikus felvonók

A hidraulikus felvonó optimális megoldást biztosít a nem túl magas épületekhez vagy ahol nagy fülketeherbírásokra van szükség. Megbízható és biztonságos típus, vészeseti lemenet szüksége vagy karbantartás esetén is…

Az Italift Kft.-nek hosszú múltra visszatekintő tapasztalata van a hidraulikus felvonók területén. Cégünk legelsőként vezette be ezt a típusú felvonót a magyar piacra.

Szakembereink technikai tudásával és szakmai hozzáértésével valamint több évtizedes tapasztalatával, a legjobb megoldást tudjuk nyújtani ügyfeleinknek, figyelembe véve igényeiket és az adott helyszín paramétereit is.

GMV

Green Lift Fluitronic ®

Az Italift Kft. a, hidraulika gyártás területén világelsők között jegyzett, GMV gyár hivatalos képviseletét látja el úgy Magyarországon, mint egyéb környező országokban is.

A “Green Lift Fluitronik®” (GLF) elnevezésű felvonó a legkiválóbb technológiával rendelkező, maximum 6 megállós komplett berendezés.
A különböző berendezések sora között megtalálhatjuk a gépháznélküli (MRL) vagy a gépszekrényes (MC) kiviteleket is, 320 kg teherbírástól 1000 kg-ig és 6 megállóig.
Az Egyesült Államok felvonós piacának 80%-át, mely kétség kívül a világ legfejlettebbek egyike, a mai napig a hidraulikus liftek alkotják. Ezek közül is a Green Lift Fluitronic ® az egyik legelőrehaladottabb technológiai megoldásnak számít.

A hidraulikus rendszerek elektronikus szabályzásával és a “dry”, azaz száraz motorok használatával, a hagyományos hidraulikus berendezésekhez képest, lehetővé vált az áramfogyasztás körülbelül 30%-os megtakarítása.
Ugyancsak ezen rendszereknél a gép alsó elhelyezése és a berendezés terheinek az épület aljában történő összpontosítása, a köteles-hajtóműves berendezésekhez képest, lehetővé teszik a kőműves munkák költségeinek valamint a földrengések (EN 81.77) általi lehetséges sérülések okozta károk mértékének csökkentését.
A hidraulikus berendezéseknél úgy a beszerelési, mint a karbantartási munkálatok nagyon leegyszerűsödtek, hozzájárulva ezzel a berendezések összköltségének csökkentéséhez és élettartamuk meghosszabbításához.

Állítsa össze saját fülkéjét, azokból a színekből és anyagokból, amiből Ön szeretné!

GL fülkék
ITALIFT

Méretre szabott felvonók

Az Italift Kft. óriási tervezési tapasztalattal rendelkezik a hidraulikus felvonók területén.

Fülkék

Felmérés & tervezés

Részegységek kiválasztása és gyártása

Telepítés és átadás