Home liftek

A Home Liftek olyan berendezések, melyek elsősorban magánhasználatra készülnek.

Ennélfogva a sebességük és az energiafogyasztásuk alacsonyabb, mint a hagyományos felvonóké, mindeközben megtartván a nagyon magas kényelmi, praktikussági valamint akadálymentességi igényeket. Ezek az eszközök, melyek a Gép Irányelv Direktíva követelményeinek megfelelően készülnek, nagyon biztonságosak és megbízhatóak.

Home lifty

Néhány igazán jó ok, hogy miért válassza a Home Lifty 10-et:

KÖRNYEZETBARÁT

A Home Lifty-nek csökkentett energiafelhasználása van, összehasonlításképpen akkora, mint egy háztartási gépnek. Továbbá lehetőség van öko-fluid (biológiailag lebomló, és nem mérgező) hidraulika folyadék használatára, amely megfelel a 2006/118/EC környezetvédelmi dierktíva előírásainak.

BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ

Infravörös, teljes magasságú fényfüggöny védelem az ajtóknál, amely megakadályozza az ajtók záródását, kis tárgyak vagy kisállatok esetén is, amennyiben azok az ajtó útjába kerülnének. Áramszünet esetén a fülke automatikusan az egyik szintre megy, majd automatikusan kinyitja az ajtót, ezzel biztosítva, hogy az utas kiszállhasson. Lehetőség van a fülkébe telefont, vagy automatikus vészhívó egységet telepíteni, amely egy távfelügyeleti céghez jelezhet.

ÁR

Ára kedvezőbb, mint a hagyományos lifté. Az üzemeltetési költsége is alacsonyabb.

ELEGANCIA

Széles szín és anyagválaszték, rengeteg kiegészítővel, minden ízlésnek megfelelően, azért, hogy az adott környezethez a legmegfelelőbb lift kerülhessen beépítésre.

KÖNNYŰ ÉS GYORS SZERELHETŐSÉG

Pár nap alat beépíthető. Minimális építészeti igények. 230V-os (1 fázisú) villamos hálózatról működik.

AKADÁLYMENTESSÉG

Ideális idősebb vagy fogyatékkal élő, mozgássérült emberek akadálymentes közlekedésének elősegítéséhez az épületekben.

GARANCIA ÉS KARBANTARTÁS

A kiváló minőségű részegységek biztosítják a berendezés hosszú távú folyamatos, biztonságos működését.

Akár 10 év garanciát is biztosítunk ezen berendezésre, mely egyértelműen bizonyítja a termék minőségét és megbízhatóságát (további információért kérjük érdeklődjön).

Fülkék

Állítsa össze saját fülkéjét, azokból a színekből és anyagokból, amelyekből Ön szeretné!


Minilift

Hosszú évek technikai és stilisztikai fejlődésének eredményeképpen, az ügyfél kényelmének és igényeinek figyelembevételével, létrehoztuk a Miniliftet, mely tökéletesen alkalmazkodik a beépítési helyszínekhez úgy a családi házakban, mint lakásokban vagy privát műhelyekben.

A Minilift vasbeton akna nélkül is alkalmazható berendezés.

Olyan épületekbe, ahol nincs lehetőség vasbeton akna kialakítására, egy (nagy színskálából választható) alumínium keretekbe ágyazott biztonsági üvegburkolatú toronyba kerül elhelyezésre.

A Minilift minimális helyigényével (a sín felöli oldalon min. 66-73 cm), az akna kialakításához szükséges munkálatok nélkül is (nem kell süllyesztéket, aknafejet, gépházat kialakítani) tökéletesen illeszkedik bármelyik épület szerkezetéhez.

A Minilift megfelel az érvényben lévő direktíváknak és szabványoknak.

Hajtóműves gépháznélküli Home felvonó

Alacsony villamos fogyasztás, pontos szintebeérkezés, gépháznélküli kivitel, elegancia a fő meghatározó elemei ennek a HLT MRL Home felvonónak.

Alapvető technikai tulajdonságai:
- Elektromos vészeseti lemenet
- Teherbírás 385 kg-ig
- Maximális emelési magasság: 20 m
- Maximális megállószám: 10
- Nagyon széles választék a fülke és ajtó kivitelek terén, legyen az automata vagy félönműködő nyíló
- Az aknaméret rendkívül rugalmas (minimum szélesség igény: 580 mm).

Emelőplatós Minilift

A nagy teljesítőképességű Emelőplatós Miniliftek ideálisak két szint közötti, kis magasságok áthidalására.

Elhelyezésük akár egy zárt alumínium vagy egy biztonsági üveggel burkolt aknába is lehetséges.

Az Emelőplatós Miniliftek különleges kialakításuknak köszönhetően nem igényelnek nagy falazási munkálatokat valamint előre elkészített szerkezeti részeikkel gyorsan összeszerelhetőek. Ezek a felvonók nem érzékenyek a környezeti hatásokra, így épületen kívül és belül is alkalmazhatóak, maximum 2 m-ig.

Az Emelőplatós Miniliftek megfelelnek az érvényben lévő direktíváknak és szabványoknak.