Teherliftek és autófelvonók

A teherliftek és autófelvonók azok a berendezések, melyekkel nagyobb terheket lehet függőlegesen szállítani.

A teljesítményük alapján külön Európai Irányelv szerint készülnek, a személyszállító felvonókhoz képest. A teherfelvonó optimális megoldás lehet, olyan berendezések szüksége esetén, ahol a sebesség nagyobb mint 0,15 m/s. Ha a sebesség nem haladja meg a 0,15 m/s-ot, emelőről beszélünk, mely a Gépdirektívának, és nem a fent említett szabványnak, kell megfeleljen.

Az általunk szállított rendszerek az ügyfél egyedi igényeit is kielégítve készülnek, a beépítési hely és a működési feltételek mélyreható vizsgálatával. Ahhoz, hogy a célnak a legmegfelelőbb berendezések kerülhessenek kiválasztásra és beépítésre, a nagy teherbírású teherfelvonók hatékony, megbízható és strapabíró kivitelezése, rendkívül precíz és analítikus előkészületeket igényelnek.

Fontos: a teherbírás, a szállítási teljesítmény, menetsebesség, stb. kiválasztása, a berakodás módja annak érdekében, hogy meghatározhassuk a berendezés karakterisztikáit, pl. a fülkét, az ajtókat, az egész rendszert, és mindezt az érvényben lévő szabványoknak megfelelően.

A fülkék többnyire moduláris lapokból épülnek fel, melyek anyaga galvanizált acél, és a gyár már összeszerelve szállítja őket. A fülke oldalfalak és a mennyezet, pórszórásos technikával festett, választható RAL színe, valamint a kiegészítők teljes választéka biztosítja az ügyfél igényeinek legmegfelelőbb fülke kialakítását.

Cégünk úgy kisteherbírású teherfelvonókat, mint akár 20000 kg teherbírással rendelkező kamion vagy egyéb árufelvonókat is forgalmaz. A nagy teherbírású berendezéseknél egyidejűleg több, akár 4 db. hidraulikus teleszkópos munkahengert is használunk, azért, hogy a felvonó fülke padlója vízszintes maradhasson terhelés közben is.

Teherliftek és autófelvonók – 4500 kg

Teherfelvonók / Autófelvonók