Újdonságok

Hívd a liftet érintés nélkül!

A Covid19 vészhelyzet után másképp gondolkodunk a naponta használt tárgyak, eszközök higiéniájáról, mivel ezek elsődleges közvetítői lehetnek egy fertőzésnek. A lift hívógombja is ilyen, hiszen naponta érintik meg rengetegen, ezért ez egy olyan aktuális probléma, amit meg kell oldanunk. Innovatív rendszereink lehetővé teszik a felvonó hívását, aktiválását anélkül, hogy bármit meg kellene érinteni. Az érintés nélküli, vagy a hangfelismerő technológia lehetővé teszi a lift vezérlését, de akár már okostelefon alkalmazással is irányítani lehet a fülkét a megfelelő szintre.

Rendszereinket kiemelten javasoljuk szállodai-, irodai-, közületi-, ipari- vagy egészségügyi szektorokban üzemelő liftekhez, de nagyon hasznos és javasolt társasházak részére, vagy magántulajdonban lévő épületekben üzemelő liftekhez is.

• Az érintés nélküli gombok érzékelik, ha közelítünk a kezünkkel. Ezek a legújabb generációs TL-X gombok minden emeleten és a fülkében elhelyezve biztosítják számunkra az érintés nélküli vezérlést.

• A hangvezérlés, az érintés nélküli technológia egyik legfejlettebb változata. Használatkor kedvesen üdvözli önt a fülkében, értelmezi az ön hangos utasításait, aktiválódik és elviszi a kívánt szintre. Ily módon korlátlan szabadságot jelent egy higiéniai szempontból érzékeny környezetben.