Köteles felvonók

Az egyedi felvonók előnyei:

RUGALMASSÁG: A GHN felvonó egy gépházzal nem rendelkező és komplexitásában csökkentett méretekkel kialakított berendezés. A fülke méretei, a kivitel, a tartozékok, a burkolatok, a színek mind mind egyedileg választhatóak, ilyen formán egy végtelen skálát alkotva a személyreszabást illetően.

image title

BIZTONSÁG: A vészeseti menet egy szünetmentes berendezéssel biztosított, mely az elektromos áramforrás megszakadása esetén is (black out) működik. A berendezés a süllyesztékre terhelődik és nem az épület struktúrájára. Ezen előnyök főleg  felújított épületeknél és földrengések előfordulása esetén válhatnak fontossá.

KOMFORT és CSENDESSÉG: A ferkvencia szabályzáson keresztül ellenőrzött sebesség lehetővé teszi a pontos szintbeérkezéseket és a fokozatos indításokat, biztosítván a berendezés  minőségi üzemmenetét.

KÖRNYEZET: Az inverter által vezérelt gearless berendezések használata magas hatékonyságot tesznek lehetővé, azaz magas hatásfokot alacsony energiafogyasztás mellett. A gép nem igényel olajat így nincs szükség hulladékgazdálkodásra.

Ahol kiemelten fontos a sebesség és/vagy az épület magassága jelentős, a köteles hajtóműves vagy Gearless felvonó a legjobb megoldás.

Az Italift, úgy standard mint akár egyedi kivitelezésű berendezéseket is kínál ügyfeleinek, azok igényei és a helyi adottságoknak megfelelően.

Standard felvonók 1000 kg teherbírásig

GLT MRL Green Lift Traction

Néhány érv, mely a kiválasztásnál a GLT MRL felvonó mellett szól:

- fokozatos és észrevehetetlen gyorsulások és lassulások;
- precíz szintbeállási pontosság;
- alacsony zajkibocsájtás;
- automatikus visszatérés a kiürítési szintre, automatikus ajtónyitással áramkimaradás esetén;
- alacsonyabb energiafogyasztás.

Az MRL berendezések további előnye, a gépház hiánya, így drága négyzetmétereket takaríthatunk meg.

Csökkentett süllyeszékű / aknafejű változatban is kapható.

A “Green Lift”-ek személyre szabható fülkével rendelkeznek. A fülke keretei merevek és könnyűek, ideálisak az alacsony fogyasztású felvonókhoz.
Állítsa össze saját fülkéjét, azokból a színekből és anyagokból, amelyekből Ön szeretné!

GL Fülkék
Mozgásban az építészet!

Panoráma felvonók

A panoráma típusú felvonóberendezés minden egyéb típusú berendezésnél jobban alkalmazható, olyan beépítési helyekre, ahol egy mozgásban lévő exkluzív építészeti látvány kialakítására vagy egy különleges építészeti megoldásra van szükség.


A kültéri panoráma felvonók tehát szofisztikált építészeti igényeknek megfelelően, különleges technikai és esztétikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az Italift Kft. magasan specializálódott úgy a hidraulikus mint a köteles panoráma felvonók kivitelezésében.

Maximális rugalmasság a berendezés egyénre szabásával, valamint a legjobb részegységek használatával

Gépháznélküli Gearless felvonók

Az Italift Kft. már évtizedek óta az ügyfél igényeire szabott felvonókat tervez és tervezett.

Ez lehetővé teszi egy ténylegesen személyre szabott és alakítható berendezés megvalósítását, mely egyébként a standard berendezésekkel kivitelezhetetlen lenne.
Az Italift Kft. gearless GHN felvonói kitűnnek a többi felvonókhoz képest, úgy a fejlett technológiájukkal, mint a minőségükkel és megbízhatóságukkal.

Fülkék